Ioana Condean muistolle / In memory of Ioana Condea

P1014481.JPGP1014466.JPGP1014390.JPGP1014404.JPG

Koronakaranteenissa on aikaa käydä kameran rullaa läpi ja kaivaa vanhoja kuvia. Pidimme Ioana Condean kuoleman vuosipäivänä tammikuussa pienen muistotilaisuuden ja veimme kynttilän muualla lepäävien muistomerkille.

Ioana Condean kohtalo järkytti ja vaivasi minua hyvin syvästi. On vaikea pukea sanoiksi, miksi suuri suru valtasi minut. Ioanassa on monta samaistumiskohtaa. Minä, äitini tai joku kaverini olisi voinut olla hänen sijassaan, jos Suomessa ei sosiaalihuolto ja yhteiskuntajärjestys pelaisi niin hyvin kuin pelaa.

On kammottavaa ajatella kaikkia niitä nuoria naisia, jotka joutuvat muuttamaan kauas synnyinsijoiltaan ja perheensä turvasta työn toivossa. Perillä ei voi olla varma mihin päätyy. Ioana kärsi kammottavimman järkytyksen, mitä kukaan voi ikinä työnhakureissullaan kokea: kidutettu, raiskattu, pysyvästi vammautettu ja lopulta kuollut. Ioanan pieni lapsi jäi orvoksi ja varmasti tietää, mitä äidille tapahtui.

Lue lisää: Ioana Condea ei selvinnyt

 

We held a small memorial for Ioana Condea in January. I didn’t know her personally but for some reason her death really shook and devastated me. I can’t understand the evil that exists in our world. Why her kind of strong and brave looking young lady had to suffer such horrible faith?

There’s really no English backstory for her since Europe doesn’t care. Ex-East-Block countries are taken opportunistically advantage of. Sex trafficking and slavery are on the rise all over the world.

 

Read more of the sex slavery of Romanian women: The cost of Western Europe’s rampant prostitution: the genocide of Romanian women

 

Read more about sex slavery:

Worldwide, it’s estimated that there are 4.5 million victims of sex trafficking.

51% of identified victims of trafficking are women, 28% children and 21% men

11 FACTS ABOUT HUMAN TRAFFICKING

 

Kirjoittaja / writer: Linda

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s